Cafelerde pastanelerde sıklıkla karşımıza çıkan bu pastanın yapımı oldukça kolay. Malzemesi az . Neredeyse yapımı 10 dakika sürmedi ve herkes tarafından çok beğenildi. Genellikle dilim dilim satılan mozaik pastayı dışardan almak yerine mutlaka evde deneyin.


Malzemeler:
- 1 su  bardağı  soğuk süt
-450 gr petit bisküvi
-25 gr ( Ülkerin 1 poşetinin tamamı) ya da 4  yemek   kaşığı  kakao
-100 gr margarin

Yapılışı:
-Büyük bir  kase  içine margarin   ve kakoyu koyup  krema  kıvamına  getirin. Bisküvilerin tamamını kaseye  boşaltıp  , ufalamadan orta  büyüklükte  parçalar halinde kırın.


- Sütü  yavaş yavaş ekleyerek  , bisküvileri kırmadan , homojen  bir karışım elde edin.


-Alüminyum folyo üzerine alıp piramit şekli verin.



-Folyoyu  kapatıp , kenarlara   bastırarak   pastanın  şeklini  düzeltin.
- Zamanınız  az   ise  1 saat kadar  derin dondurucuda  bekletin.

 
-Buzdolabından  çıkardığınız  pastanın üzerine çikolata sos dökün.  Hindistancevizi ile  süsleyin.


Dilimleyerek servis tabağına alın. Afiyet olsun.