Atılım Üniversitesi müthiş kaliteli bir etkinliğe imza attı yine. Amaç gençlere , hem üniversiteyi ve " Turizm Otelcilik " bölümünü tanıtmak , hem de gastronomi konusunda bilinç kazandırmak. Bu konuda eğitimin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak.
Bu yıl 4. sü düzenlenen etkinliğe Ankara'da bulunan 18 lise katıldı. Her liseden 3 öğrenci daha önce kendilerine bildirilmeyen malzemeleri kullanarak 1 saat içinde özgün bir yemek hazırlama yarışına giriştiler. Her okul kendi masasında içi malzeme dolu bir sepetle karşılaştı.
Yarışmacılar heyecanla yemeklerini hazırlamak için çabaladı. Süre kısıtlı malzemeler çeşitli idi.
Enginar, et, patates, kereviz , pazı ... verilen malzemelerden bazılarıydı.
Aynı zamanda temiz ve düzenli çalışma zorunluluğu vardı.
Sonunda tabaklar teker teker jürinin karşısına çıkarıldı. Birinciliği "Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi " kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.
Bu yıl 4. sü düzenlenen etkinliğe Ankara'da bulunan 18 lise katıldı. Her liseden 3 öğrenci daha önce kendilerine bildirilmeyen malzemeleri kullanarak 1 saat içinde özgün bir yemek hazırlama yarışına giriştiler. Her okul kendi masasında içi malzeme dolu bir sepetle karşılaştı.
Yarışmacılar heyecanla yemeklerini hazırlamak için çabaladı. Süre kısıtlı malzemeler çeşitli idi.
Enginar, et, patates, kereviz , pazı ... verilen malzemelerden bazılarıydı.
Aynı zamanda temiz ve düzenli çalışma zorunluluğu vardı.
Sonunda tabaklar teker teker jürinin karşısına çıkarıldı. Birinciliği "Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi " kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.
Yorum Gönder
0 Yorumlar