Atılım Üniversitesi müthiş kaliteli bir etkinliğe  imza attı yine. Amaç gençlere ,  hem üniversiteyi ve  " Turizm Otelcilik "  bölümünü tanıtmak  , hem de gastronomi  konusunda  bilinç  kazandırmak.  Bu konuda  eğitimin ne  kadar  önemli olduğunu  vurgulamak.
 Bu yıl  4. sü  düzenlenen  etkinliğe  Ankara'da  bulunan   18  lise katıldı. Her  liseden  3  öğrenci daha  önce kendilerine  bildirilmeyen malzemeleri kullanarak  1 saat içinde  özgün bir yemek  hazırlama yarışına  giriştiler. Her  okul  kendi masasında  içi  malzeme  dolu  bir sepetle karşılaştı.
 Yarışmacılar heyecanla yemeklerini hazırlamak için çabaladı. Süre  kısıtlı malzemeler  çeşitli idi.
 Enginar, et, patates, kereviz ,  pazı  ... verilen malzemelerden bazılarıydı.
 Aynı  zamanda  temiz  ve  düzenli çalışma  zorunluluğu  vardı.
 Sonunda tabaklar teker teker  jürinin karşısına çıkarıldı. Birinciliği "Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi " kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz.