Ekşi mayalı Karadeniz ekmeğini ya da bazlamayı ikiye ayırıp pizza alt hamuru olarak kullanmak çok pratik ve lezzetli bir sonuç ortaya çıkardı. Tavsiye ederim.
Küçük veya büyük bazlama ekmeklerini ikiye ayırıp kullandığınızda kimse bazlamadan pizza yaptığınızı anlamayacak. Acil durumlara pratik çözüm.
Öncelikle ince dilimlenmiş Karadeniz ekmeklerini ya da ortadan ikiye ayrılmış pizzalarınızı tepsiye dizin.
Ekmek ya da bazlamaların üzerine bol ketçap sürün.
Ketçapladığınız ekmek dilimlerinin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini bol bol serpiştirin.
Kaşar peynirinden sonra mantar , zeytin, sucuk , biber, salam ve kiraz domatesleri dilimleyerek serpiştirin. Üzerine kekik ekleyin.
200 C fırında kızarana kadar yaklaşık 25 dakika pişirin. Afiyet olsun.
Küçük veya büyük bazlama ekmeklerini ikiye ayırıp kullandığınızda kimse bazlamadan pizza yaptığınızı anlamayacak. Acil durumlara pratik çözüm.
Öncelikle ince dilimlenmiş Karadeniz ekmeklerini ya da ortadan ikiye ayrılmış pizzalarınızı tepsiye dizin.
Ekmek ya da bazlamaların üzerine bol ketçap sürün.
Ketçapladığınız ekmek dilimlerinin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini bol bol serpiştirin.
Kaşar peynirinden sonra mantar , zeytin, sucuk , biber, salam ve kiraz domatesleri dilimleyerek serpiştirin. Üzerine kekik ekleyin.
200 C fırında kızarana kadar yaklaşık 25 dakika pişirin. Afiyet olsun.
Yorum Gönder
0 Yorumlar