Bu tarifi Meryem Tanyeli arkadaşımdan öğrendim . Gerçekten de kurtarıcı  bir tarif.  Evde de döner tadını yakalamak mümkünmüş...Teşekkürler.
1- Öncelikle kızartmaya uygun yumuşak dövülmüş  antrikot / bonfile  parçaları  alıyoruz . Bu tarifte 1  kg bonfile  kullandım. Etleri marine etmek için zeytinyağı ,top karabiber, defne , biberiye, kekik ile iyice harmanlayın. Etin suyunu bırakmasına  sebep olacağı için   marine ederken tuz kullanılmıyor. Tuzu kızartmadan hemen önce atmak gerekiyor.  Marinasyon için de en  az  1 saat buzdolabında  etinizi bekletin.
2- Etleri  üst üste  dizip alüminyum folyoya   ya da strech e sarıp  derin dondurucu da en az 2 saat bekletin.
 
 
3- Dodurucudan  çıkardığınız  eti  çok keskin  bir   bıçakla    ince ince  doğrayın.

 
4-  Doğradığınız  etleri  hafif yağladığınz  tavada  pişirin.

 
5-Tabağa kızarttığınız pide  parçalarını yerleştirin.

 
6- Üzerine etleri yerleştirin.

 
7- Salça  ve tereyağından  oluşan  sos  hazırlayıp,  üzerinde gezdirin . Yoğurt  ve pilav ile  sunum yapabilirsiniz.Afiyet olsun.